NESST GOES AMSTERDAM

NESST Amsterdam! Na vele succesvolle jaren in Enschede gaat NESST zich uitbreiden binnen Nederland en daarmee zetten we voet op Amsterdamse grond. Bij Stichting NESST word je begeleid van idee naar je eigen onderneming. Tijdens onze pilot maak je kennis met NESST, leer je hoe je een bedrijfsidee kunt vormgeven en hoe jij een fantastische pitch neerzet.
Ben jij student in Amsterdam en benieuwd of er een ondernemer in jou schuilt? Onze gratis pilot start op 23 november.

Hoe?

Voor iedere avond kan je je aanmelden via Eventbrite en hier vind je ook details over de invulling van de avond. Klik op de datum waarop jij wilt deelnemen en meld je gratis aan.

Waar?

NESST Amsterdam HQ,

Transvaalskade 13, Amsterdam

Get inspired

Strategic negotiation

Learn to present

Pitch your idea

Founder worden?

Wil jij de tak in Amsterdam gaan opzetten? De sollicitaties voor het eerste bestuur in Amsterdam zijn open tot 23 december. Geef een korte motivatie en je CV door via de mail.

Meer weten?

Wil je deelnemen vanaf februari? Zou je founder willen zijn van ons programma in Amsterdam? Of zou je graag in contact komen met de ondernemende studenten van Nederland? Je kunt een mailtje sturen naar info@stichtingnesst.nl of stuur ons een berichtje via Facebook.