WANTED:

Board Member Amsterdam

Marketing & Branding

Wil jij deel uitmaken van NESST Amsterdam en daarmee:

• Jouw persoonlijke netwerk uitbreiden
  • Je professionele vaardigheden verbeteren
  • Een start-up programma organiseren
  • Deel uit maken van start-up community in Amsterdam

Het betreft een part-time bestuursfunctie voor 10/15 uur per week.
Interesse? Neem contact met ons op via het formulier onderaan.

Wij zijn Stichting NESST Amsterdam. Een non-profit organisatie die studenten en young professionals helpt bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Wij organiseren elk halfjaar het programma van NESST waarbij wij studenten en young professionals helpen van een idee naar bedrijf. Stichting NESST is opgericht in 2017 in Enschede en momenteel zijn wij gevestigd in Enschede en Amsterdam.  Hieronder kun je meer te weten komen over het bestuur van NESST Amsterdam.

Het bestuur van Amsterdam – Seizoen 1

NESST Amsterdam Bestuur

Dit is het bestuur van NESST Amsterdam van Seizoen 1. Zij verzorgen het 1ste seizoen van het NESST programma in Amsterdam van Februari tot Juni 2019. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het runnen van de volledige organisatie. De bestuursleden inclusief de persoonlijke functies zijn te vinden hieronder.

Contact NESST Amsterdam!